fbpx
Book en tid på ann@fotografann.dk

Erhvervsfoto

Kig med i erhvervsmagasinet og se hvordan jeg har hjulpet andre virksomheder med flotte billeder.


  • Skal det være billederne af virksomhedens medarbejdere
  • Jeres åbningsreception
  • Billede til en kampagne/reklame
  • Ny hjemmeside
  • Stemningsbilleder fra jeres virksomhed, så i kan fortælle jeres kunder hvem i er
  • Billeder af produktionen

Vil du gerne se flere af mine fotos til erhverv?
Se også erhvervsportrætter.

"Jeg skriver blot for endnu engang at rose dig for oplevelsen med mit fotoshoot i lørdags. Jeg følte mig meget tryg hos dig (selvom jeg da jeg ankom var en smule nervøs). Det var en yderst behagelig oplevelse, og du blev rost gennem hele dagen - også af mit følge."

~ Helle

"En dygtig fotograf der får de bedste sider frem i én. Det var en fantastisk oplevelse at være i hænderne på Ann og hendes kamera. På trods af store sommerfugle i maven blev der med Ann’s professionalisme, hjertevarme og kreativitet skudt nogle super flotte boudoirbilleder, som jeg er stolt af."

~ Dorthe

"Ann er en proffesionel fotograf med blik for helhed og detalje."

~ Torkild

"Jeg har haft Fotograf Ann til at tage billeder af min søn til hans konfirmation. Hun er utrolig god til at tænke kreativt og alternativt. Vi tog nogle lækre billeder af begge mine børn ved vandet i Juelsminde. Det er ikke sidste gang Fotograf Ann kommer til at forevige vores familie."

~ Diana

Kan kun give de varmeste anbefalinger til Ann Sørensen. Hun laver rigtig gode unikke billeder, det er ikke sidste gang mine børn skal have lavet billeder ved hende. Hun har altid nye ide’r. Hun tager sig tiden til det, når det drejer sig om de små, så mor og far ikke bliver stressede når de ikke gider mere eller græder”

~ Christina

Fotografering af din virksomhed til brochurer, hjemmeside eller messematriale