fbpx
Book en tid på ann@fotografann.dk

Udendørs bryllup i den smukkeste natur

Fotograf Ann er jeres fotograf i 8700 Horsens. Hun tager smukke, moderne og anderledes billeder der laver rammen for jeres minder, i har resten af livet.

 

– Med andre ord - et drømmebryllup

Jeanet og Jacob havde valgt en udendørs vielse. De bor nær P U R H Ø J som virkelig er et besøg værd. En smuk høj, hvor der virkelig er en flot udsigt fra.
Den danske sommer var med os og selvom de havde booket kirken blev den heldigvis ikke nødvendig. Det var en magisk dag.

Vejret var godt, solen skinnede, og man kunne kun være glad over at få lov til at dække denne smukke dag. Man træder jo ind i sine kunders vigtigste/romantiske dag i formentlig hele deres liv. Det er jeg beæret over.

Her kan må man godt sige at billederne taler for sig selv. Der var en helt vidunderlig romantisk stemning. Der var to herlige middelaldrende mænd der spillede violin, og Mia fra X-faktor sang en smuk sang under vielsen.

Par og gruppebilleder

Efter vielsen samlede vi gæsterne til parbilleder samt et stort gruppebillede. Derefter havde jeg det nygifte par for mig selv, hvor jeg kunne fotografere dem inde i den flotte høj. Lyset var helt perfekt denne dag og billederne er stort set ikke redigeret. Jeg blev da også en smule rørt, da jeg fotograferede det billede der er forsiden til dette indlæg. Jeg kunne bare se billedet var i kassen med det samme. Det var så smukt, og jeg blev så rørt at jeg fældede en tåre.


SE PRISERNE FOR BRYLLUPSFOTOGRAFERING HER

KLIK PÅ BILLEDERNE FOR AT SE DEM I EN STOR UDGAVE

Efterlad en kommentar