fbpx
Bryllup - Jeg har mange ledige tider, så skriv endelig hvis i går med drømme om at blive gift i 2021.

Boudoir

Nyhed - Nyhed - Nyhed

Bliv stylet hos fotograf Ann, og nyd at stylisten er med under fotograferingen. Vi har lavet den ultimative pakke, hvor du får Stylingen, gode råd til makeup, styling af medbragt tøj, fotografering og 5 smukke billeder leveret en flot box.

Boudoir

 

 

"Jeg skriver blot for endnu engang at rose dig for oplevelsen med mit fotoshoot i lørdags. Jeg følte mig meget tryg hos dig (selvom jeg da jeg ankom var en smule nervøs). Det var en yderst behagelig oplevelse, og du blev rost gennem hele dagen - også af mit følge."

~ Helle

"En dygtig fotograf der får de bedste sider frem i én. Det var en fantastisk oplevelse at være i hænderne på Ann og hendes kamera. På trods af store sommerfugle i maven blev der med Ann’s professionalisme, hjertevarme og kreativitet skudt nogle super flotte boudoirbilleder, som jeg er stolt af."

~ Dorthe

"Ann er en proffesionel fotograf med blik for helhed og detalje."

~ Torkild

"Jeg har haft Fotograf Ann til at tage billeder af min søn til hans konfirmation. Hun er utrolig god til at tænke kreativt og alternativt. Vi tog nogle lækre billeder af begge mine børn ved vandet i Juelsminde. Det er ikke sidste gang Fotograf Ann kommer til at forevige vores familie."

~ Diana

Kan kun give de varmeste anbefalinger til Ann Sørensen. Hun laver rigtig gode unikke billeder, det er ikke sidste gang mine børn skal have lavet billeder ved hende. Hun har altid nye ide’r. Hun tager sig tiden til det, når det drejer sig om de små, så mor og far ikke bliver stressede når de ikke gider mere eller græder”

~ Christina

Lidt luksus, lidt glamour & lidt sensualitet