fbpx
BRYLLUP 2019 - DER ER STADIG LEDIGE TIDER

Privatlivspoltik

Sidst revideret: 7. juni 2018

Dataansvarlig:

Bag fotografann.dk står Fotograf Ann

Ann Sørensen
Email: ann@fotografann.dk
Tlf: 42 94 94 28
CVR.: 35964576

Hvilke personlige data indsamles og med hvilket formål

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter min hjemmeside indsamler og behandler jeg en række personoplysninger. Fotograf Ann begrænser de persondata, der behandles om dig til det nødvendige, og sikrer at der ikke behandles eller opbevares unødig persondata.

 

Formål

Jeg indsamler dine personoplysninger for at kunne levere produkter, indhold, tjenester og markedsføring, der er relevant for dig. Herudover indsamler jeg dine personoplysninger til brug for interne markedsundersøgelser og statistik.

 

Jeg indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger:

Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du besøger.

Er du kunde hos mig indsamler og behandler jeg administrative oplysninger. Disse opbevares i 5 år iht. bogføringsloven, men kan opbevares længere, hvis jeg vurderer, at de kan have betydning for senere opgaver.

Desuden indsamles oplysninger, der kontraktligt er nødvendige for at kunne udføre ydelser under Fotograf Ann's produkter.

Hvis du henvender dig til mig på mail, gemmer jeg dine oplysninger og indhold i mails med det formål at kunne kommunikere med dig fremadrettet og for senere at kunne dokumentere og følge op på korrespondancen.

Cookies

Kommentarer

Når du som besøgende skriver kommentarer på webstedet, indsamles de data, som vises i kommentarformularen, og også din IP-adresse og browserens user agent string for at hjælpe med at opdage spam.

En anonymiseret streng som er oprettet ud fra din e-mailadresse (også kaldet et hash), kan leveres til Gravatar tjenesten for at se om du bruger denne. Gravatar tjenestens privatlivspolitik er tilgængelig her: https://automattic.com/privacy/. Efter godkendelse af din kommentar, vil dit profilbillede være synligt for offentligheden sammen med din kommentar.

 

Indlejret indhold fra andre websteder

Sider på dette websted kan indeholde indlejret indhold (f.eks. videoer, billeder, artikler osv.). Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis den besøgende har besøgt det andet websted.

Disse websteder indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing, og overvåger din interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt at spore din interaktion med indlejret indhold, hvis du har en konto og en logget ind på det websted.

Opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og jeg sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Data, som indgår i de opgaver, jeg løser for dig, slettes som udgangspunkt ikke, da det ville krænke ophavsrettigheder og besværliggøre samarbejdet, idet billeder så ikke længere eksisterer.

Behandling & videregivelse

Fotograf Ann har valgt at benytte eksterne databehandlere, herunder udbydere af software, backup og opbevaring. I sådanne tilfælde kan dine personoplysninger blive overladt til tredjeparter for at behandle dem på mine vegne til de specifikke formål, som oplysningerne er indsamlet til.

Til administrative formål bruges Economic (fakturering).

Jeg anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. Hvis dine personoplysninger bliver overført til andre lande uden for EU/EØS og lande. I sådanne tilfælde skal tredjeparten forpligte sig til at overholde EU/EØS lovgivningen, f.eks. igennem tilmelding til Privacy Shield Framework, der vedrører dataoverførsler mellem EU/EØS og USA.

Kommentarer bliver kontrolleret af en automatisk spam-genkendelse tjeneste.

Sikkerhed

Jeg har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Indsigt i egne data

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, jeg behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: ann@fotografann.dk

Klageret

Hvis du vil klage over min behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.