fbpx
Book en tid på ann@fotografann.dk

Erhvervsportræt

Det, at du har en god personlighed, er vigtigt for din virksomhed.

Hvad enten det er portrætter eller billeder af medarbejdere i miljø kan vi levere en løsning, så din virksomhed fremstår professionelt på forskellige platforme som tryk/digitalt.

Klik på erhvervsmagasinet og se hvordan jeg har hjulpet andre virksomheder.

Fotograf Ann sørger at bringe den bedste side af dig selv frem i billederne. Vi laver professionelle business portrætter der passer til din virksomhed.

Et samarbejde med dig

Vi får os en god snak inden fotograferingen, og planlægger hvordan dine portrætter vil fungere bedst. Skal det være en fed location eller mere et enkelt look som man kan opnå i studiet.

Som noget nyt kan du blive klippet og stylet + evt. få ordnet skæg ved Sonja. Hun laver også en let herremakeup. Se mere her

Fotograf Ann er en professionel uddannet fotograf med blik for helhed og detalje. Hvad enten det er portrætter eller billeder af medarbejdere i miljø kan vi levere en løsning, så din virksomhed fremstår professionelt på forskellige platforme som tryk/digitalt.

I dette galleri finder du inspriation til dit næste profesionelle portræt

Der er kan være mange årsager til man har brug for en nyt portræt.

  • Opstart af virksomhed
  • Portræt til sociale medier
  • C V billede
  • Billede til visitkort
  • Jubilæum
  • Pressemedelse

Lad os tage en snak om hvordan jeg kan hjælpe jer.

Billeder til sociale medier - LinkedIn

Står du og mangler lidt fornyelse på dine sociale medier? Måske er portrættet ikke helt vellignende længere.

Der kan være mange grunde til at skifte sit portræt ud, måske er det tid til et nyt job. Kampen om drømmejobbet og komme til samtale kan være en hård proces. Det er en god start, at sætte et fedt portrætfoto ved sin ansøgning.

Få inspiration her til dit næste business portræt.

Det siger kunderne

"Jeg skriver blot for endnu engang at rose dig for oplevelsen med mit fotoshoot i lørdags. Jeg følte mig meget tryg hos dig (selvom jeg da jeg ankom var en smule nervøs). Det var en yderst behagelig oplevelse, og du blev rost gennem hele dagen - også af mit følge."

~ Helle

"En dygtig fotograf der får de bedste sider frem i én. Det var en fantastisk oplevelse at være i hænderne på Ann og hendes kamera. På trods af store sommerfugle i maven blev der med Ann’s professionalisme, hjertevarme og kreativitet skudt nogle super flotte boudoirbilleder, som jeg er stolt af."

~ Dorthe

"Ann er en proffesionel fotograf med blik for helhed og detalje."

~ Torkild

"Jeg har haft Fotograf Ann til at tage billeder af min søn til hans konfirmation.

Hun er utrolig god til at tænke kreativt og alternativt. Vi tog nogle lækre billeder af begge mine børn ved vandet i Juelsminde.

Det er ikke sidste gang Fotograf Ann kommer til at forevige vores familie."

 

~ Diana

Kan kun give de varmeste anbefalinger til Ann Sørensen. Hun laver rigtig gode unikke billeder, det er ikke sidste gang mine børn skal have lavet billeder ved hende. Hun har altid nye ide’r.

Hun tager sig tiden til det, når det drejer sig om de små, så mor og far ikke bliver stressede når de ikke gider mere eller græder”

 

 

~ Christina

business portræt AF DIG SELV eller dine medarbejde – med og uden styling