fbpx
Book en tid på ann@fotografann.dk

Baby billeder

De første små år er fyldte med magiske øjeblikke, sjove ansigtsudtryk og et specielt glimt i øjet.
Din baby vokser hurtigt og der sker forandringer hele tiden. Fang de små specielle øjeblikke med et meget særligt baby portræt. Hele foto sessionen bliver leget igennem, så der er rig mulighed for at fange "det rette øjeblik".

Denne fotografering bliver tilpasset til barnets alder. Hvis det er en nyfødt baby, lave vi søde billeder af jeres baby, måske sovende. Jeg fotografere altid hænder og fødder, da det ikke er til at stå for. Vi får en snak om jeres ønsker og tilpasser fotograferingen herefter.

For mig som fotograf, er tid under en fotografering vigtig. Hvis vi har tiden til at fange de små øjeblikke, bliver billederne bare bedre. Nogen gange har de små bare brug fra en pause, og måske lidt mad.

Tid og tillid er kodeordet for mig. Jeg er en bedre fotograf, når jeg har tiden til at lave lækre billeder.

 

"Jeg skriver blot for endnu engang at rose dig for oplevelsen med mit fotoshoot i lørdags. Jeg følte mig meget tryg hos dig (selvom jeg da jeg ankom var en smule nervøs). Det var en yderst behagelig oplevelse, og du blev rost gennem hele dagen - også af mit følge."

~ Helle

"En dygtig fotograf der får de bedste sider frem i én. Det var en fantastisk oplevelse at være i hænderne på Ann og hendes kamera. På trods af store sommerfugle i maven blev der med Ann’s professionalisme, hjertevarme og kreativitet skudt nogle super flotte boudoirbilleder, som jeg er stolt af."

~ Dorthe

"Ann er en proffesionel fotograf med blik for helhed og detalje."

~ Torkild

"Jeg har haft Fotograf Ann til at tage billeder af min søn til hans konfirmation. Hun er utrolig god til at tænke kreativt og alternativt. Vi tog nogle lækre billeder af begge mine børn ved vandet i Juelsminde. Det er ikke sidste gang Fotograf Ann kommer til at forevige vores familie."

~ Diana

Kan kun give de varmeste anbefalinger til Ann Sørensen. Hun laver rigtig gode unikke billeder, det er ikke sidste gang mine børn skal have lavet billeder ved hende. Hun har altid nye ide’r. Hun tager sig tiden til det, når det drejer sig om de små, så mor og far ikke bliver stressede når de ikke gider mere eller græder”

~ Christina

Fang øjeblikket med et babyfoto