fbpx
Book en tid på ann@fotografann.dk

Bryllup

Det er jeres minder fra jeres store dag jeg skaber
– og jeg er taknemlig for i overvejer mig som jeres fotograf.
I vil møde en smilende og meget pasioneret fotograf, med øje for detaljerne.
Kig evt på linket til videoen nedenfor og få et lille indblik i hvordan jeg arbejder.
Klik også på linket nedenfor til mit bryllupsmagasin, hvor jeg har samlet alle informationer
om hvad man skal overveje og hvilken muligheder man har som bryllupskunde.
Samt der er et overblik over priser og pakker.

Det er så ærgerligt ikke at ende med de billeder man har ønsket sig.

Det er vigtigt at følge jeres mavefornemmelse, når i vælger jeres fotograf til den store dag. Kig på stilen og kig på fotografen.

Der er mange der har et godt kamera idag, men husk det er ikke kameraet det tager gode billeder. Det er erfaring og uddannelse. Jeg er uddannet portræt fotograf  og har arbejdet som ansat fotograf i en del år ved en anden fotograf her i byen.

Jeg tilbyder en uforpligentende samtale, hvor vi kan mødes og i kan se min portfolio. Vi snakker altid om hvilken stil der passer jer, så vi kan vælge den rigtige location og jeg kan forberede netop jeres bryllupsfotografering.

 

billedfortællinger kan I se lille udpluk af hvordan et heldagsbryllup kan se ud. Jeg har været med fra om morgenen indtil brudevalsen.

Husk hos Fotograf Ann, 
har i mulighed for at købe jeres bryllupsbilleder digitalt.

I kan vælge flere forskellige pakker. Er det locationbilleder, kirke+location, eller Kirke+location+parbilleder eller evt hele dagen - vi sammensætter ud fra jeres behov og ønsker.

"Jeg skriver blot for endnu engang at rose dig for oplevelsen med mit fotoshoot i lørdags. Jeg følte mig meget tryg hos dig (selvom jeg da jeg ankom var en smule nervøs). Det var en yderst behagelig oplevelse, og du blev rost gennem hele dagen - også af mit følge."

~ Helle

"En dygtig fotograf der får de bedste sider frem i én. Det var en fantastisk oplevelse at være i hænderne på Ann og hendes kamera. På trods af store sommerfugle i maven blev der med Ann’s professionalisme, hjertevarme og kreativitet skudt nogle super flotte boudoirbilleder, som jeg er stolt af."

~ Dorthe

"Ann er en proffesionel fotograf med blik for helhed og detalje."

~ Torkild

"Jeg har haft Fotograf Ann til at tage billeder af min søn til hans konfirmation. Hun er utrolig god til at tænke kreativt og alternativt. Vi tog nogle lækre billeder af begge mine børn ved vandet i Juelsminde. Det er ikke sidste gang Fotograf Ann kommer til at forevige vores familie."

~ Diana

Kan kun give de varmeste anbefalinger til Ann Sørensen. Hun laver rigtig gode unikke billeder, det er ikke sidste gang mine børn skal have lavet billeder ved hende. Hun har altid nye ide’r. Hun tager sig tiden til det, når det drejer sig om de små, så mor og far ikke bliver stressede når de ikke gider mere eller græder”

~ Christina

Se alle priser på bryllupsfotografering