fbpx
Book en tid på ann@fotografann.dk
Fotograf Ann Horsens

Mød fotograf Ann fra Horsens

Fotograf Ann laver businessportrætter der passer til dig og din virksomhed. Vi sørger for du får dit budkab ud igennem dine billeder.

Passioneret portræt- og erhvervsfotograf, der uendeliggør de betydningsfulde stunder og får dig til at skinne igennem

Et velknipset foto kræver mere end et godt kamera. Det skal også fortælle historien om det nu, der udspiller sig. For livets øjeblikke springer afsted som små, vimse gedekid.

Det var det, jeg faldt for, og derfor, jeg investerede mit liv i at blive fotograf. Efter nogle år som faguddannet fotograf spottede jeg et uopfyldt behov. Hvis jeg kombinerede min forståelse og mine erfaringer, kunne jeg skabe noget unikt.

Så jeg gjorde det. Jeg satte det sammen og blev Fotograf Ann.

Jeg bobler for at fange nuet. For brylluppet, du har tænkt på, så længe du kan huske. For nyfødte med deres uskyldighed og magnetiske effekt. For sprudlende, umiddelbare børn. Og for erhvervsportrætter, der viser dybden i mennesket bag logoet.

Min tilgang er baseret på tid og ro. Ingen springer ind foran kameraet med et naturligt udtryk. Der skal være tid til at snakke om ønsker, prøve ting af og skifte en skjorte undervejs. For resultatet er et billede, der skal gøre dig glad i mange år.

Når kameraet holder fri, elsker jeg at udforske naturen – på cyklen fra A til B, på en gåtur ved det rå, endeløse Vesterhav eller på terrassen med solskin på kinderne.

Jeg er inspireret af at få hverdagen til at glitre. Byder dagen på udfordringer, tager jeg ekstrafint tøj på og en flot lipgloss. Så er det nemmere at smile, selvom tingene skrider lidt. Mia Lyhne griber det an sådan her: ”Gå hen til en bager, køb en stor chokoladekage, og æd den, hvis du er lidt trist og har ondt af dig selv. Nogle gange skal der bare en stor kage til.”

Og det skal der! For livet er et mix af alle slags dage. Små og store øjeblikke, som snart er på vej videre. Vi kan ikke holde dem – ikke engang med en stor chokoladekage. Men de dårlige kan vi kramme, og de gode kan vi tage billeder af. Billeder, der får os til at mindes og smile, igen og igen.

Det er det, billeder kan. Og det er det, jeg vil bruge mit liv på at hjælpe med..

Har du brug for et billede der springer i øjnene
og fortæller en anderledes historie?

F.eks. et utraditionelt brullupsfoto på en skraldeplads, et babybillede der trækker på smilebåndet
eller et professionelt virksomhedsportræt, der viser din bedste side frem.

Tag et kig under PRIVATE eller ERHVERV – her kan du se et lille udsnit af mine billeder.
Har du brug for mere inspiration er du velkommen til at kontakte mig, så hjælper jeg gerne inspirationen på vej.