fbpx
Book en tid på ann@fotografann.dk

Knæk Cancer – Portrætter der knækker cancer 2019

Fotograf Ann er jeres fotograf i 8700 Horsens. Hun tager smukke, moderne og anderledes billeder der laver rammen for jeres minder, i har resten af livet.

Portrætter der knækker cancer

Fotograf Ann støtter
KNÆK CANCER med 10.000 kr

PORTRÆTTER DER KNÆKKER CANCER

Hvorfor Fotograf Ann i Horsens støtter TV2 store knæk cancers støtteshow igen i år.?

I 2015 mistede jeg min skønne veninde til kræft. Jeg havde lært hende at kende på fotografskolen og vi har oplevet mange ting sammen, og hun var også med på sidelinjen, da jeg mødte min nuværende kæreste som snart er 10 år siden.

Da hun gik bort i december 2015, mistede jeg virkelig en sej veninde. Der er mange ting jeg gerne ville fortælle hende idag, bla. hvor langt jeg er kommet i min virksomhed. Hvor meget jeg savner hende. Og alt det mellem himmel og jord jeg plejede at dele med hende.
Jeg havde kun haft Fotograf Ann i 1 år, men havde alligevel nået vores omsætningsmål det første år og det var en af de sidste ting jeg fortalte hende. Hun var virkelig glad på mine vegne, og husker tydeligt stadig vores sidste samtale sammen.

Sorg

Jeg var fuldstændig knust, men jeg havde en julehandel jeg skulle passe og en masse billeder der skulle laves. Jeg husker tydeligt den hjertebanken der sad i brystet og pressede på, det var en hård december. Jeg blev færdig og husker den lettelse at alle billeder kom til tiden og blev leveret ud til alle kunderne den 23/12.

Efter julen 2015, sagde jeg til Stephen: "vi laver en indsamling til knæk cancer" - "Men vi skal gøre det ordenligt. Det skal være et rundt beløb, og hele beløbet skal gå til knæk cancer. Jeg donere mine arbejdstimer og betaler udgiften på billederne."
Det skulle være noget kunderne kunne forstå. Det skal jeg da hilse og sige at de kære kunder forstod.  Tilbuddene var revet væk, og det har faktisk været sådan hvert år.
I år er det 4 gang. Vores mål er 10 år = 100.000.- ialt.*

Min kære veninde Karina, jeg kigger jævnligt op på stjernene og finder Karsvognen og så ved jeg bare du ikke er så langt væk.

HER ER LIDT OM MINE TANKER OG OM AT MISTE

Når en af vore kære bliver ramt af en så uretfærdig sygdom som kræft, bliver man som pårørende ofte ramt af en følelse af afmagt – man kan intet stille op, man er hjælpeløs. Man sætter sin lid til lægevidenskaben og forskningen, man håber og beder til et lille mirakel. Tanken om at miste en der står en så nær, er for mange helt ubegribelig og det er næsten uudholdeligt at tænke tanken til ende.

I 2015 mistede jeg en god veninde til kræften. Jeg laver denne kampagne, fordi jeg ved hun ville blive stolt.

Som efterladt

Som efterladt står man ofte tilbage med en masse uafklarede følelser. Om man har gjort alt hvad der stod i ens magt for at hjælpe, at guide, at opmuntre eller blot at distrahere dem fra de mange tanker der uden tvivl fylder i hverdagen, om ikke andet så blot for et enkelt øjeblik.
Min veninde havde forståeligt nok ikke overskud til at svare på sms’er eller at snakke i telefon, så jeg stod i en situation hvor jeg som så mange andre følte mig afskåret og magtesløs. Jeg følte mig ærligt talt som en dårlig veninde. Jeg følte, at fordi jeg kunne ikke vise jeg var der for hende, at jeg så på en måde, ikke opfyldte mit ansvar til hende som veninde.

Min veninde var en af de sejeste personer, jeg har mødt. Da hun fik hun vide hun var uhelbredeligt syg, fik hun styr på alt. Hvordan hun ville begraves og hvem der skulle have hendes smykker. Hun fik lavet alle sine billeder færdige så de var klar til print. Alt skulle der være styr på.

Videohilsen

En dag hvor jeg havde masse på hjertet, lavede jeg en video hilsen til hende. Så vidste jeg at hun vidste at jeg tænkte på hende, at hun havde en plads i mit hjerte og at jeg var der for hende. Hun ringede til mig halvanden uge før hun døde, hvor vi talte sammen. Jeg vidste der, at det ville være sidste gang jeg snakkede med hende. Hun græd i telefonen, og der sagde jeg til hende: ”Karina, du har styr på alt, nu skal du bare nyde den sidste tid med din elskede Janus.”

Man siger at et kræftforløb er værst for de efterladte. Ved at gennemgå sådan et forløb, lærer man utroligt meget om sig selv som person og som veninde. Hvad gør man rigtigt og hvad gør man forkert. I sidste ende har man kun minderne tilbage, gode minder såvel som svære minder. Det er så vigtigt at værdsætte de små øjeblikke, at sørge for at forevige dem mens man kan, så man har noget at se tilbage på og mindes når man står tilbage som efterladt.

fordi sammen kan vi mere - knæk cancer 2019

Denne indsamling er til ære for Karina, hendes mand, forældre og søskende. Hvorfor? Fordi hun var så meget for mig. Hun var en fantastisk person. Når man tvivlede på sig selv, stod hun altid klar og sagde: ”få fingeren ud, du kan gøre det meget bedre end alle de andre.”

Jeg ved nu ikke om det er rigtigt, men det var sødt sagt.

Det er mit mål at samle 10.000 kr. ind til KNÆK CANCER. Der bliver i alt udloddet 10 stk. gavekort a’ 1000 kr. der dækker en studiefotografering.

HELE beløbet går ubeskåret til Knæk Cancer.

Af hjertet TAK fordi i ville læse med.

De kærliste hilsner fra Ann

Efterlad en kommentar