BRYLLUP 2018 - DER ER STADIG LEDIGE TIDER

Erhvervsportræt mænd

Fotograf Ann er en professionel uddannet fotograf med blik for helhedog detalje.
Hvad enten det er portrætter eller billeder af medarbejdere i miljø kan vi levere en løsning,
så din virksomhed fremstår professionelt på forskellige platforme som tryk/digitalt.

Fotograf Ann og Sonja fra Somé hair and makeupart
samarbejder om at bringe den bedste side af dig selv frem i billederne.
Vi laver profesionelle business portrætter der passer til din virksomhed.

Et samarbejde med dig

Vi får os en god snak inden fotograferingen, og planlægger hvordan dine portrætter vil fungere bedst. Skal det være en fed location eller mere et enkelt look som man kan opnå i studiet.

Fotograf Ann

Fotograf Ann er en professionel uddannet fotograf med blik for helhed og detalje. Hvad enten det er portrætter eller billeder af medarbejdere i miljø kan vi levere en løsning, så din virksomhed fremstår professionelt på forskellige platforme som tryk/digitalt.

Sonja

Sonja har med uddannelserne frisør, makeup artist og stylist, et godt grundlag for at hjælpe erhvervskunder med et totallook. Der vil blive lagt stor vægt på kundens ønsker og i fællesskab blive skabt lækkert hår, makeup og tøj. Professionel styling giver garanti for et godt resultat.

Det siger kunderne

"Jeg skriver blot for endnu engang at rose dig for oplevelsen med mit fotoshoot i lørdags. Jeg følte mig meget tryg hos dig (selvom jeg da jeg ankom var en smule nervøs). Det var en yderst behagelig oplevelse, og du blev rost gennem hele dagen - også af mit følge."

~ Helle

"En dygtig fotograf der får de bedste sider frem i én. Det var en fantastisk oplevelse at være i hænderne på Ann og hendes kamera. På trods af store sommerfugle i maven blev der med Ann’s professionalisme, hjertevarme og kreativitet skudt nogle super flotte boudoirbilleder, som jeg er stolt af."

~ Dorthe

"Ann er en proffesionel fotograf med blik for helhed og detalje."

~ Torkild

"Jeg har haft Fotograf Ann til at tage billeder af min søn til hans konfirmation.

Hun er utrolig god til at tænke kreativt og alternativt. Vi tog nogle lækre billeder af begge mine børn ved vandet i Juelsminde.

Det er ikke sidste gang Fotograf Ann kommer til at forevige vores familie."

 

~ Diana

Kan kun give de varmeste anbefalinger til Ann Sørensen. Hun laver rigtig gode unikke billeder, det er ikke sidste gang mine børn skal have lavet billeder ved hende. Hun har altid nye ide’r.

Hun tager sig tiden til det, når det drejer sig om de små, så mor og far ikke bliver stressede når de ikke gider mere eller græder”

 

 

~ Christina

business portræt AF DIG SELV eller din emedarbejde – med og uden styling