fbpx
Book en tid på ann@fotografann.dk

newborn

Der er mange stilarter inden for newborn og jeg viser bare et lille udvalg her.
Men uanset om man er til romantiske billeder, billeder med tekst eller helt enkelte billeder,
får vi en god snak om hvad der er jeres stil inden fotograferingen.
Så I får lige præcis den stil og de billeder i ønsker.

 

Book allerede inden fødslen

Hvad betyder en newborn fotografering?
En newborn fotografering er en fotografering hvor man kun fokusere på at få barnet til at sove. Derfor er der en tidsfrist på hvor mange dage babyen er.
Hvis man ønsker et newborn billede er det optimalt at de bliver fotograferet inden for 10-15 dage, da de er lettere at ligge i de sødeste positioner uden de bliver forstyrret.

Kan man så ikke få fotograferet barnet hvis det er fx 20-30 dage?

Det kan du tro. Vi kan sagtens få søde billeder af dit barn. Barnet vil ofte ikke sove så meget, når det runder 15/20 dage, og det er ikke altid man kan lave en Wrap/svøbe dem ind. Men vi kan lave rigtig søde vågne billeder. Helt enkelte eller i en sød rekvisit. Her vil fotograferingen ligge til 695.-

Vi har god til på selve dagen

Der bliver sat rigeligt med tid af til newborn fotograferinger, da det tager tid at få den lille til at sove. Der skal være tid til at snakke ønsker og forventninger til billederne. Måske har i et billede i tankerne, eller har en ide til lige netop jeres ønskebillede.

Det er vigtig i processen i at få barnet til at sove, at vi er tålmodige og afslappede. Det kan tage lidt tid inden barnet falder i søvn. Og det kan påvirke den lille ny hvis mor og far er anspændte eller usikre.

Rekvisiter

Jeg ligger inde med rigtig mange søde rekvisitter, tekstiler osv., men har I noget I selv ønsker der skal med på billeder, er i velkommen til at tage det med.

Mail med råd og informationer

Der er naturligvis rigtig mange informationer til denne fotografering, men ved booking får i gode råd, og informationerne bliver sendt på en mail.

Jeg glæder mig enormt meget til at fotografere jeres lille vidunder.

Det siger kunderne

"Jeg skriver blot for endnu engang at rose dig for oplevelsen med mit fotoshoot i lørdags. Jeg følte mig meget tryg hos dig (selvom jeg da jeg ankom var en smule nervøs). Det var en yderst behagelig oplevelse, og du blev rost gennem hele dagen - også af mit følge."

~ Helle

"En dygtig fotograf der får de bedste sider frem i én. Det var en fantastisk oplevelse at være i hænderne på Ann og hendes kamera. På trods af store sommerfugle i maven blev der med Ann’s professionalisme, hjertevarme og kreativitet skudt nogle super flotte boudoirbilleder, som jeg er stolt af."

~ Dorthe

"Ann er en proffesionel fotograf med blik for helhed og detalje."

~ Torkild

"Jeg har haft Fotograf Ann til at tage billeder af min søn til hans konfirmation.

Hun er utrolig god til at tænke kreativt og alternativt. Vi tog nogle lækre billeder af begge mine børn ved vandet i Juelsminde.

Det er ikke sidste gang Fotograf Ann kommer til at forevige vores familie."

 

~ Diana

Kan kun give de varmeste anbefalinger til Ann Sørensen. Hun laver rigtig gode unikke billeder, det er ikke sidste gang mine børn skal have lavet billeder ved hende. Hun har altid nye ide’r.

Hun tager sig tiden til det, når det drejer sig om de små, så mor og far ikke bliver stressede når de ikke gider mere eller græder”

 

 

~ Christina

Skal din lille nyfødte foreviges?