fbpx
Book en tid på ann@fotografann.dk

Erhvervs- portræt med din egen stylist

Anette skulle bruge nogle stærke billeder til hendes virksomhed.

Anette valgte en af mine populære portrætpakker med styling. Jeg samarbejder med Sonja fra Somé hair and makeupart som har salon her i Horsens. Vi har lavet et samarbejde for at give de profesionelle business portrætter et løft med kyndig vejledning af tøj, makeup og hår.

 

Anette fortæller her om hendes oplevelse i vore hænder:

 

Timerne med Ann og Sonja fløj afsted. 

Jeg følte mig mødt og set.

Stemningen var imødekommende, rar og afslappende; og jeg kunne bare slappe af, velvidende at der blev taget hånd om mig.

Det var vigtig for os alle at det var mig som var på billederne, og at jeg kunne se at mig selv på billederne. Hvilket var ensbetydende med at jeg ikke følte mig make-uppet og at jeg var tilpas i tøjet. 

Efterlad en kommentar